AddSecurella on käytössään isomman organisaation taloushallinto järkevillä kustannuksilla

Uniikki on AddSecuren taloushallinnan kumppani.

Uniikki on AddSecuren taloushallinnan kumppani. AddSecure kertoo hyödyn tulevan m.m. laajasta asiantuntijuudesta sekä korkeasta laadusta.

“Meillä tulee konsernin puolelta tiukat aikataulut kuukauden raportoinnin suhteen ja ollaan pysytty aikatauluissa todella hyvin.”

AddSecure Smartcare Oy:n toimitusjohtaja Kaj Ignatjew, sekä talous- ja tietohallinnosta vastaava Antti Nuutinen kertovat yhteistyöstä Taloushallinta Uniikin kanssa.

Yhteistyön kautta käytössämme on useampi henkilö eri alojen asiantuntijoita. Suurin hyöty tulee siitä, että olemme saaneet käyttöön isomman organisaation taloushallinnon, mutta kustannukset pysyvät kuitenkin tällaiselle pienemmälle toimijalle järkevällä tasolla, Antti kertoo.

Kajn mukaan taloushallinnossa erityisesti korostuu laatu ja aikataulussa pysyminen, nämä ovat olleet meille tärkeimmät asiat. Meillä tulee konsernin puolelta tiukat aikataulut kuukauden raportoinnin suhteen ja ollaan pysytty aikatauluissa todella hyvin.

AddSecure on johtava eurooppalainen suojattujen IoT-yhteyksien ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittaja, jonka missio on tehdä maailmasta turvallisempi ja älykkäämpi.

Taloushallinta Uniikki on luotettava ja optimistinen tukitiimi matkalla kohti kasvua ja tulevaisuutta. Autamme päivittäin satoja yrityksiä ja yhteisöjä kasvussa ja talouden hallinnassa. Haluatko liittyä tyytyväisten asiakkaiden joukkoon? Aloita täältä.