Huolettaako yrityksenne taloudellinen tilanne epävarmojen aikojen keskellä?

taho81

Älä tuskaile yksin, olemme täällä sinua varten. Taloushallinnan asiantuntijamme ovat apunanne näiden haastavien aikojen keskellä.

Asiantuntijamme auttavat sinua hahmottamaan yrityksenne kokonaistilanteen, tunnistamaan muutostarpeet ja laatimaan toimenpidelistan.

Korona-aika on muuttanut useimpien yrittäjien arjen täysin ja yllättänyt monella tapaa. Se vaikuttaa yritysten toimintaan sekä liiketoiminnan edellytyksiin enemmän, kuin mikään yksittäinen kriisi aiemmin. Tämä tulee vaikuttamaan liiketoimintaan ja sen strategioihin myös pidemmällä aikavälillä. Nyt on tärkeää pohtia, mitkä organisaation toiminnat ovat kriittisimpiä tässä tilanteessa. Ja miten kriisi vaikuttaa oman toimitusketjun tai arvoketjun toimintaan pitkittyessään.

Akuutin kriisin johdosta yritysten päätöksenteon on oltava nopeaa, mikä on haastavaa epävarmojen tulevaisuuden näkymien vuoksi. Tehtyjen päätösten tulisi perustua dataan mututuntuman sijaan, jotta ne johtavat oikeisiin valintoihin ja parempaan lopputulokseen.

Näiden asioiden kanssa ei kuitenkaan tarvitse tuskailla yksin, olemme täällä teitä varten. Taloushallinnan asiantuntijamme auttavat hahmottamaan yrityksenne kokonaistilanteen, jotta tarvittavat muutostarpeet tunnistetaan. Näiden pohjalta voidaan listata tarvittavat toimenpiteet liiketoiminnalle.

Miten voimme olla avuksi?

Olemme auttaneet asiakkaitamme korona-aikaan mm. rahoitustarpeen selvittämisessä, korona-ajan tukien hakemisissa ja raportoinneissa, kassavirta-analyysien toteuttamisessa, yrityskauppajärjestelyissä ja monissa muissa akuuteissa ja tärkeissä elinkaaren vaiheissa.

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai suoraan henkilöstöömme. 

Etsitään yhdessä teidän tilanteeseen sopivat ratkaisut.