Kun yritys kasvaa vauhdilla, on tärkeää, että taloushallinto pysyy menossa mukana

jktuore2

“Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen on ollut yhteistyössämme parasta, se on helpottanut todella paljon. Lisäksi Uniikin konsultointiapu on ollut merkittävää yrityksen kehittämishankkeiden rahoituksen hakemisessa.”

JK-Tuoretalo on vuonna 2012 perustettu Tuusulalainen perheyritys, joka valmistaa ja pakkaa erilaisia majoneeseja, salaattikastikkeita, täytteitä, levitteitä ja muita kastikkeita tukku- ja vähittäiskauppoihin, elintarviketeollisuuteen sekä ravintola- ja kahvilaketjuille.

Uniikin asiakkaaksi JK-tuoretalo löysi tiensä oman kirjanpitäjän työpaikanvaihdoksen kautta. “Halusimme jatkaa hyvin toiminutta yhteistyötä.”, kertoo toimitusjohtaja Jesse Kolehmainen.

Yritys on ollut kovassa kasvussa viime vuodet ja kasvu on jopa tuplaantunut jonain vuosina. Kun kasvu on kovaa, on tärkeää, että myös taloushallinto toimii ja pysyy vauhdissa mukana.
Uniikin myötä yritys vaihtoi paperisen taloushallinnon Procountorin sähköiseen ohjelmaan. Uniikki hoitaa JK-Tuoretalon kirjanpidon lisäksi palkkahallinnon, yritys työllistää kymmenkunta henkilöä.

”Sähköiseen taloushallintoon siirtyminen on ollut yhteistyössämme parasta, se on helpottanut todella paljon. Lisäksi Uniikin konsultointiapu on ollut merkittävää yrityksen kehittämishankkeiden rahoituksen hakemisessa.”, JK-Tuoretalon Jesse kolehmainen sanoo.

Kuva: JK-Tuoretalo Oy