LOGY ry: Sähköinen kirjanpitomme on osaavissa käsissä

uniikki_web_0_bl_0-7

”Mutkatonta, helppoa ja vaivatonta yhteistyötä.”

Taloushallinta Uniikilla sähköinen kirjanpitomme on osaavissa käsissä

LOGY ry eli Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen Suomen suurin logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden yhdistys. Jäsenilleen he tarjoavat alan tuoreimman tiedon, hyödyllisimmät ideat ja arvokkaimmat kontaktit. LOGY tarjoaa myös kattavan valikoiman oston ja logistiikan eri aihealueisiin perehdyttäviä alue- ja foorumitapahtumia, sekä kaikille avoimia koulutuksia ja seminaareja. Lisäksi he kustantavat ja julkaisevat Osto&Logistiikka -ammattilehteä, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa, sekä kaikille avointa uutissivustoa ostologistiikka.fi.

LOGYn toiminnasta vastaa Markku Henttinen, joka on toiminut yhdistyksen toimitusjohtajana jo kymmenen vuotta.

”Aloitimme yhteistyön Uniikin kanssa vuonna 2007 ja siirryimme sähköiseen kirjanpitoon vuonna 2013. Meille oli ensiarvoisen tärkeää saada toiminta selkeäksi ja toimivaksi. Sähköinen kirjanpito on ollut meille hyödyksi erityisesti muuttamalla asiat läpinäkyviksi. Pääsemme pureutumaan yksityiskohtiin tarvittaessa vaivattomasti.”

”Sähköinen kirjanpito on ollut meille hyödyksi erityisesti muuttamalla asiat läpinäkyviksi.”

”Arvostamme suuresti mutkatonta yhteistyötä Taloushallinta Uniikin kanssa ja olemme erityisen tyytyväisiä omaan kirjanpitäjäämme, joka hoitaa asian kuin asian ripeästi ja ammattitaidolla. Luottamus toisiimme on vahva. Tilinpäätösaikoina Uniikin rooli on merkittävä, sillä mm. kirjausten ja raportointien tulee olla oikein sekä täyttää myös meidän sisäiset odotuksemme.”

”Parasta Uniikissa on ammattitaitoinen kirjanpitäjämme, jonka kanssa on miellyttävää asioida.  Kysymyksiin reagoidaan nopeasti eivätkä asiat jää seisomaan tai hoitamatta. Tuntuu, kuin hän olisi oman organisaatiomme henkilö.”

Parhaiksi asioiksi Taloushallinta Uniikilta saadussa palvelussa Markku kiteyttää kolme asiaa:

”Mutkatonta, helppoa ja vaivatonta yhteistyötä”