Logex Oy: Taloushallinnon ulkoistaminen on tehokkaampaa

uniikki_web_0_bl_0-6

Logex arvostaa sujuvaa ja luotettavaa yhteistyötä

Logex on edelläkävijä sosiaali- ja terveydenhuollon analytiikassa. Vuonna 1987 perustetun suomalaisen yrityksen pääkonttori sijaitsee tänä päivänä Alankomaissa ja heillä on noin 400 asiantuntijaa yhdeksässä Euroopan maassa. Suomessa yritys tunnetaan etenkin sosiaali- ja terveydenhuollon tiedolla johtamisen- ja kustannuslaskennan ratkaisuista. Logex on toiminut jo vuosia esimerkiksi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUSin kanssa.

Terveysteknologia on Rami Kujanpään, Logexin Suomen maajohtajan sydäntä lähellä. Mitä taloushallintoon tulee, Rami arvostaa sujuvaa ja luotettavaa yhteistyötä. Taloushallinnon ulkoistaminen Uniikille on ollut hyvä päätös.

”Meillä oli aikaisemmin oma talouspäällikkö, joka päätyi myöhemmin töihin toisen yrityksen talousjohtajaksi. Mietimme, etsimmekö uuden työntekijän tilalle vai olisiko tämä kokonaisuus kuitenkin järkevämpää ulkoistaa. Tulimme pian johtopäätökseen, että taloushallinnon ulkoistaminen on meille huomattavasti tehokkaampi tapa. Olemme nyt ulkoistaneet mm. kirjanpidon, laskutuksen, palkkahallinnon ja reskontran hoidon. Tällä hetkellä Taloushallinta Uniikin Jenny Rosqvist vastaa taloushallinnostamme ja olemme erittäin tyytyväisiä. Tuntuu, että Jenny on osa Logexia.”

Toimivan yhteistyön kannalta asiantuntevuus on ensimmäinen ja tärkein asia Logexille

”Meillä tulee jatkuvasti myös Hollannin päästä tarpeita, joihin tulee vastata ripeästi. Taloushallinta Uniikin kanssa yhteistyö sujuu mutkattomasti ja vaihteleviin tilanteisiin reagointi on nopeaa. Näen Uniikin meillä paikallisen Logexin talouden uudistajana. Yhteistyömme alkaessa meille oli tulossa käyttöön NetSuite. Tässä ilmeni jonkin verran ongelmia, jotka hoidettiin Uniikin kanssa hienosti maaliin.” 

”Erityisen tyytyväisiä Taloushallinta Uniikissa olemme meidän talouden asioista vastaavaan Jenny Rosqvistiin. Hän on oikeasti pätevä, aina valmis auttamaan, osaa vastata vaikeisiinkin kysymyksiin ja neuvoo asiassa, kuin asiassa. Tämän vuoksi yhteystyö Uniikin kanssa tuntuu niin luontevalta.”

”Suosittelen Uniikkia ihan varauksetta!”