Lystila Oy:n toimitusjohtaja Katri Lepomäki arvostaa sähköistä kirjanpitoa ja kuitittomuutta

Helsingin Meijeriliike_Katri_Lepomäki

“Parasta Uniikissa on asiakaslähtöisyys ja ihmiset, joihin voin luottaa, yhteyttä pidetään tarpeen mukaan puhelimen ja Teamsin kautta sekä välillä kahvitellaan toimistolla.”

Espoolaisella Katri Lepomäellä on takanaan jo yli 25 vuotta kokemusta hotelli- ja ravintola-alalta sekä yrittäjyydestä.
Hän on ollut mukana mm. avaamassa Suomen ensimmäistä design hotellia ja kääntänyt parinkin eri hotellin toiminnan kannattavaksi asiakaskokemusta ja palvelukonsepteja kehittämällä.

Katrin yritys, Lystila Oy, tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia, jonka painopiste on erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä ja sen kautta myynnin kasvattamisessa. Myös koulutukset ja tapahtumat kuuluvat Lystilan palvelutarjontaan.

Taloushallinta Uniikin Katri löysi kollegan suosituksen kautta. Hauska yhtymäkohta selvisi myös myöhemmin – Katri ja Uniikin perustaja, Sanna Mikkola, olivat käyneet aikoinaan samaa lukiota Riihimäellä.

Lystilan taloushallintoa pyöritetään Procountor-ohjelman avulla. Katrille sähköinen taloushallinta ja kuitittomuus on ainut oikea vaihtoehto. Uniikki hoitaa kirjanpidon ja palkanlaskennan, jotta Katri voi itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

“Parasta Uniikissa on asiakaslähtöisyys ja ihmiset, joihin voin luottaa, yhteyttä pidetään tarpeen mukaan puhelimen ja Teamsin kautta sekä välillä kahvitellaan toimistolla. Arvostan suuresti Uniikin asiantuntijuutta, saan aina tarvittaessa apua esim. verotukseen liittyvissä asioissa. Myös Uniikin uutiskirjeet ovat huippuhyviä ja informatiivisia!” sanoo Katri Lepomäki, Lystilan toimitusjohtaja.