Taloushallinta Uniikki on muuttanut Leipätehtaalle

uniikki_web_0_bl_0-3

Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin Leipätehtaalle Sörnäisiin. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

Uniikit toimitilat Leipätehtaalla

Henkilöstömäärämme kasvaessa ja liiketoimintamme laajentuessa voimakkaasti etsimme tulevaisuuden tarpeisiimme sopivaa Uniikkia toimitilaa, joka tukee kasvuamme.

Taloushallinta Uniikki on muuttanut uusiin, vastavalmistuneisiin toimitiloihin Leipätehtaalle Sörnäisiin osoitteeseen Kaikukatu 4, 00530 Helsinki. Toimintamme jatkuu normaalisti uusissa tiloissa.

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

Miten löydät perille?

Sisäänkäynti Taloushallinta Uniikin toimistoon Leipätehtaalle osoitteeseen Kaikukatu 4 on 1.8.2021 alkaen yläpihan puolelta C-rapusta (Lintulahdenkadun puoleinen pääty), josta hissillä 1. kerrokseen. Ennen elokuuta kaikki käynnit tulee sopia yhteyshenkilönne kanssa.

Autolla pääsee suoraan yläpihalle Kaikukadun puolelta, Sörnäisten rantatieltä siirrytään ensin Lintulahdenkujalle, josta pääsy autolla ensin alapihalle. Yläpihalta löytyy useita maksullisia paikkoja. Kävellen paikalle pääsee sekä Lintulahdenkadun, että Kaikukadun puolelta.

Leipätehtaalle on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet. Raitiovaunu- ja linja-autopysäkit sijaitsevat korttelin kohdalla Hämeentiellä ja Sörnäisten metroasema on noin viiden minuutin kävelymatkan päässä. Myös polkupyörällä pääse helposti perille. Sisäpihalla on runsaasti polkupyörätelineitä ja kaupunkipyörien pyöräasema on Lintulahdenkadulla korttelin kulmassa.

Katso sijainti kartalla tästä.

Pidämme avajaiset syksyllä vallitsevan tilanteen salliessa. Elokuusta eteenpäin luvassa on myös webinaareja ajankohtaisista asioista, sekä paljon muuta mielenkiintoista. Muista ottaa sivumme seurantaan sosiaalisessa mediassamme (LinkedInFacebookInstagram) , niin pysyt ajan tasalla!

Henkilöstömme vastaa mielellään kysymyksiinne, ota yhteyttä.