Uniikki Perhefutis

Uniikki ja FC Kirkkonummi syventävät yhteistyötä.

FC Kirkkonummen toiminnan keskiössä on toimia lasten ja nuorten liikunnallisena kasvattajana sekä tukea aikuisten elinikäistä liikkumista. Toimintaryhmiä järjestetään varhaiskasvatusikäisille lapsille jo ennen heidän oman joukkuetoimintansa aloittamista. Yksi näistä toimintaryhmistä on perhefutis; lapsen ja aikuisen yhteinen liikuntaharrastus.

”Perhefutiksen konsepti on hyvin poikkeuksellinen sen ollessa lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Nyt voimme tuoda jatkossa ilmi tätä ainutlaatuisuutta jo perhefutiksemme uudessa nimessä. Oli hieno nähdä, kuinka kiinnostuneita Taloushallinta Uniikin puolelta oltiin alusta saakka, kun lähdimme yhteistyöstämme keskustelemaan”, toteaa FC Kirkkonummen toiminnanjohtaja Matias Marjander.

Uniikki ja FC Kirkkonummi syventävät nyt yhteistyötä ja aikaisemmin “Perhefutis” nimellä toimineen konseptin nimi vaihtuu nyt ja tunnetaan jatkossa nimellä Uniikki Perhefutis.

”Halusimme syventää FC Kirkkonummen kanssa tehtävää yhteistyötämme ja samalla tukea lasten ja perheiden yhdessä vietettyä aikaa hyvän ja liikunnallisen harrastuksen parissa”, kertoo Uniikin toimitusjohtaja Sanna Ainola-Ryth.

Lue FC Kirkkonummen julkaisu tästä. Kurkkaa myös Instagram postauksemme tästä.