Taloushallinta Uniikki Oy ostaa Consista Oy:n ja Paritilit Oy:n osakekannat

“Consista ja paritilit täydentävät strategiamme mukaisesti tarjontaamme ja vahvistavat asemaamme markkinoilla.”

TIEDOTE YRITYSKAUPASTA

Taloushallinta Uniikki Oy ostaa Consista Oy:n ja Paritilit Oy:n osakekannat

Taloushallinta Uniikki Oy vahvistaa kasvuaan ostamalla Consista Oy:n ja Paritilit Oy:n. Yrityskaupan myötä Taloushallinta Uniikki ottaa merkittävän askeleen kasvustrategiansa toteuttamisessa.

Yrityskauppa mahdollistaa Taloushallinta Uniikin kehittämien automaatioratkaisujen toimittamisen entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Lisäksi Consistan ja Paritilien kehittämä franchising -konsepti tarjoaa tulevaisuudessa mielenkiintoisen kasvumahdollisuuden tilitoimistomarkkinoilla, joka on edelleen hyvin fragmentoitunut. Taloushallinta Uniikin liikevaihto nousee yrityskaupan myötä noin 1,8 miljoonaan euroon ja henkilömäärä 24 henkilöön.

Taloushallinta Uniikki on voimakkaassa kasvussa oleva, vuonna 2004 perustettu Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka missiona on muuttaa toimialaa tehostamalla ja automatisoimalla taloushallinnon prosesseja, ja tuomalla näitä ratkaisuja kaikkien käyttöön.

Taloushallinta Uniikki palvelee pk- sektorin organisaatioita ympäri Suomen, ja sillä on osaamista Heeros, Netvisor, Procountor ja Netsuite taloushallinnon järjestelmistä

Kaupan kohde, Consista Oy omistaa Paritilit Oy:n kokonaan. Consistan toimipiste on Pasilassa Helsingissä ja Paritilit -ketjun oma toimipiste sijaitsee Lohjalla. Franchising -toimipisteet sijaitsevat Raaseporissa, Helsingin Itäkeskuksessa, Espoon Tapiolassa sekä Lahdessa. Konserni on tuottanut monipuolisesti taloushallinnon palveluita vuodesta 1993 alkaen.

”Consista ja paritilit täydentävät strategiamme mukaisesti tarjontaamme ja vahvistavat asemaamme markkinoilla. Hyvin aloitetut kehitysprojektit mm. franchising -liiketoiminnan osalta, täydennettynä omilla vahvuuksillamme antavat meille erinomaisen pohjan entistä paremman asiakaskokemuksen tuottamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin”, toteaa Taloushallinta Uniikin toimitusjohtaja Veli-Matti Heiskanen.

”Meille tuli vahva tunne, että Uniikki on oikea jatkaja isämme perustamalle liiketoiminnalle. Haluamme, että henkilöstöä kohdellaan arvostavasti, ja että asiakassuhteisiin panostetaan. Kaikista vaihtoehdoista Uniikki vakuutti meidät tästä parhaiten”, sanoo myyjien puolesta Joonas Lindgren.

Consista Oy:n ja Paritilit Oy:n omistus siirtyy Taloushallinta Uniikille 1.4.2021. Toiminta jatkuu vanhoilla nimillä ja ostettavien yritysten henkilöstö jatkaa tehtävissään vanhoina työntekijöinä. Muutos ei vaikuta yritysten olemassa oleviin sopimuksiin tai asiakassuhteisiin.

Lisätietoja:

Veli-Matti Heiskanen

Toimitusjohtaja

050 531 9438

veli-matti.heiskanen@taloushallinta.fi